Opret mødegange

Opdateret November 29th, 2021

Udskriv til PDF

Delete

Info

Funktionen kan kun bruges under holdoprettelsen. For efterfølgende redigering af mødegange, brug funktion Se/Redigér mødegange‍

↪ Vælg Opret mødegange fra holdkortet.

Undervisernr. Vælg underviser på mødegang(e). Hvis underviseren allerede er tilknyttet holdet‍ udfyldes dette automatisk.
Undervisningsstednr. Vælg Undervisningssted‍ . Hvis stedet allerede er valgt på holdet, udfyldes dette automatisk.
Lokalenr. Valg Lokale‍ . Hvis lokale allerede er valgt på holdet, udfyldes dette automatisk.
Beregn
  • Til dato: Udregner mødegange med udgangspunkt i det valgte antal lektioner samt lektionstallet på de valgte dage.
  • Lektioner: Udregner antal mødegange og antal lektioner med udgangspunkt i start og slutdatoen samt lektionstallet på de valgte dage.
Antal lektioner Indtastes, hvis Til dato er valgt som beregningsmåde. Ellers udfyldes automatisk.
Datointerval Angiver standard interval mellem de enkelte mødegange. 1U betyder en uge. 2U betyder 2 uger osv. Flere intervaller kan oprettes.
Ignorer kalender Om wizzarden skal tage højde for skolens eller afdelingens feriekalender. Hvis ja, springes lukkedage over ved mødegangoprettelsen.
Første mødegang Angiver også holdets startdato.
Sidste mødegang Udfyldes hvis Lektioner er valgt som beregningsmåde. Ellers udfyldes automatisk.
Ugedage/tider
  • Antal Lektioner: indtastes på de ønskede datoer.
  • Fra-Til kl.: Start og slut tidspunkt. Hvis lektionslængen og pause er angivet i Skoleopsætningen‍ udfyldes sluttidspunkt automatisk.

Bemærk: første mødegangs ugedag er markeret med blåt.